Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών: Καφέ κάδοι σε όλες τις λαϊκές αγορές




Συζήτηση για τη χρήση και λειτουργία των καφέ κάδων στις λαϊκές αγορές, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου ο αντιπεριφερειάρχης Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών Σταύρος Μελάς και οι αντιδήμάρχοι Καθαριότητας των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία της ενημέρωσης σε κεντρικό επίπεδο, με προσωπικό ενδιαφέρον και πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, και ευαισθητοποίησης για τη σωστή διαχείριση των βιοαποβλήτων (ενδ. από πωλητές λαϊκών αγορών, προσωπικό καθαριότητας των Δήμων, πολίτες και επιχειρήσεις), στο ωράριο λειτουργίας των λαϊκών αγορών και στην “αντιστοίχιση” του χρόνου αποκομιδής των αποβλήτων με το χρόνο απόθεσης, στην ενδεδειγμένη ανάπτυξη των καφέ κάδων στις λαϊκές αγορές για την μεγιστοποίηση των ωφελημάτων από την λειτουργία τους (με ειδική αναφορά στην τοποθέτησή τους και σε μικρά οπωροπωλεία, mini markets κλπ. ειδικά τώρα που η εστίαση παραμένει κλειστή), στην ανάγκη για περισσότερα απορριμματοφόρα, στα ανταποδοτικά τέλη.

Η Δήμητρα Νάνου ευχαρίστησε για την ενεργό συμμετοχή τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας:▪️Δημήτρη Ακρίβο και Άννα Καυκά (#ΔήμοςΓλυφάδας)▪️Γιάννη Αντωνάκη (#ΔήμοςΑλίμου)▪️Βασίλη Κρητικό (#ΔήμοςΕλληνικούΑργυρούπολης)▪️Γιώργο Ασημακόπουλο (#ΔήμοςΠαλαιούΦαλήρου)▪️Γιώργο Κρικρή (#ΔήμοςΝέαςΣμύρνης)▪️Κωνσταντίνο Ευστάθιου (#ΔήμοςΚαλλιθέας)▪️Θανάση Ντερέκα (#ΔήμοςΜοσχάτουΤαύρου)▪️Νίκο Συρράκο (#ΔήμοςΑγίουΔημητρίου)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.