Οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα τους Audi




Τα τελευταία 19 χρόνια η Ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης συνεργάζεται με την Audi. Κάθε χρόνο η εταιρία παραδίδει στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους παράγοντες της ομάδας τα τελευταίου τύπου Audi προκειμένου να τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Πιστή σε μία επιτυχημένη συνεργασία που μετρά ήδη 19 χρόνια, η Audi παρέδωσε στους αστέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης τα νέα τους αυτοκίνητα, για το 2021. Για άλλη μια φορά, τα μοντέλα της Audi από την οικογένεια Q αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της πολυκατόχου του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά εφέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plug-in υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ φυσικά όλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

Κάποιο μοντέλο της γκάμας Q προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο κορυφαίος σκόρερ, ο Γάλλος Karim Benzema, ενώ ο επίσης Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphaël Varane, διάλεξε το Audi e-tron Sportback, προκειμένου να κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά.

Ο Álvaro Odriozola, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback. Το εντυπωσιακό Gran Turismo είναι το πρώτο TFSI e που επιλέγεται από κάποιον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.



Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει πολλά από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback ενώ ο επικεφαλής προπονητής Zinedine Zidane αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant, με ήπιο υβριδικό σύστημα και απενεργοποίηση κυλίνδρων υπό μερικό φορτίο, ώστε να συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπή ρύπων.

Και την εφετινή χρονιά, η  Ρεάλ Μαδρίτης είναι μέσα σε όλους τους στόχους της: πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ισπανία, ενώ αντιμετωπίζει την Αταλάντα για το Champions League. Οι επονομαζόμενοι και Galacticos, έχουν ήδη το επιτυχημένο εκτός έδρας αποτέλεσμα, στον πρώτο αγώνα στο Μπέργκαμο, με το παρθενικό γκολ στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό του Γάλλου αριστερού αμυντικού Ferland Mendy, που είχε κάθε λόγο να ποζάρει πανευτυχής δίπλα στο νέο του Audi Q8 50 TDI quattro.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.