Ο ΣΕΑΑ στηρίζει την εθνική προσπάθεια για ένα, «παγκόσμιο» και πάλι, Ράλι Ακρόπολις
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, πολλούς μήνες τώρα, ώστε να διεξαχθεί εκ νέου το Ράλι Ακρόπολις προσμετρώντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  Ράλι (WRC).

Έναντι των αξιέπαινων προσπαθειών διεκδίκησης και διοργάνωσης, ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) προχώρησε στη χορηγία-παραχώρηση δύο αυτοκινήτων, ενός C-SUV και ενός ελαφρού φορτηγού με διπλή καμπίνα, στην Οργανωτική Επιτροπή του Ράλι.

Το Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε τελευταία φορά το 2013 ως αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος και ως το 2018, που έγινε τελευταία φορά, προσμετρούσε μόνο στο Ευρωπαϊκό.  

Η επάνοδος του αγώνα, στο ημερολόγιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι θα επαναφέρει τη χώρα στις διεθνείς διοργανώσεις προβάλλοντας τουριστικά την πατρίδα μας σε όλον τον κόσμο! Υπενθυμίζεται ότι, οι αγώνες κάθε μορφής είναι το πεδίο όπου η βιομηχανία δοκιμάζει καινοτόμες λύσεις, πολλές από τις οποίες στη συνέχεια βρίσκουν εφαρμογή στα αυτοκίνητα που οδηγούμε όλοι καθιστώντας τα ασφαλέστεραΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.