Μπαίνει στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα συμφωνούνται οι λεπτομέρειες και το family office της κ. Μαριάννας Λάτση αγοράζει σημαντικό ποσοστό στην κατασκευαστική εταιρία. Επίκεινται ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Τι έγραφε το newmoney.gr
Την πώληση μέρους ή ακόμη και ολόκληρου του ποσοστού της στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο πολύ υψηλών αποδόσεων, φέρεται να συζητά η Reggeborgh Invest, στο πλαίσιο επανακαθορισμού της στρατηγικής της παρουσίας στην Ελλάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχετικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της 27ης Ιανουαρίου, κατά την οποία η εταιρεία ανέλαβε την διοίκηση του ομίλου και φαίνεται να συνδέονται με την προσπάθεια των Ολλανδών να δείξουν την αποφασιστικότητά τους να επενδύσουν στην Ελλάκτωρ αλλά και να αντιμετωπίσουν τα θέματα ανταγωνισμού που προκύπτουν από την συμμετοχή στους σε δύο από ισχυρότερους τεχνικούς ομίλους της χώρας.

Επί του παρόντος οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις χωρίς να προδικάζονται εξελίξεις.

To oλλανδικό fund συμμετέχει με 14,1% στην Ελλάκτωρ και παράλληλα ελέγχει το 30,2% της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήσεις με την Reggeborgh διεξάγονται και με τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας κ. Γιώργου Περιστέρη, ο οποίος σήμερα κατέχει σχεδόν το 16% των μετοχών της εταιρείας.

Κατά ορισμένες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την εταιρεία έχει ήδη ρευστοποιηθεί ένα μικρό ποσοστό των μετοχών.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ισχυροποιεί τη διοίκηση Περιστέρη που έχει στα χέρια της το τιμόνι της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και αποτελεί μια σοβαρή επιλογή διεξόδου από τα προβλήματα που θα δημιουργούσε η συμμετοχή των Ολλανδών στις δύο εταιρείες. Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.