Μοίρασαν τρόφιμα σε 11.798 ωφελούμενους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών




Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, στον Δήμο Γλυφάδας ο 2ος κύκλος διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά 11.798 ωφελούμενους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).
Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής αποτελούμενο από γεωπόνο, κτηνίατρο και υγειονολόγο, παρουσία της υπεύθυνης του προγράμματος Παρασκευή Δήμου, διενήργησε, όπως κάθε φορά, τον ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο των προμηθειών και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα στους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Μοσχάτου Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε επιτόπια επιθεώρηση των μέσων μεταφοράς, των συνθηκών διατήρησης και συντήρησης των τροφίμων και έγιναν δειγματοληψίες προκειμένου να ακολουθήσει εργαστηριακός έλεγχος των δειγμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων).
“Αποτελεί προσωπική δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανένας πολίτης δεν θα νιώθει μόνος του. Τη διαδικασία επιβλέψαμε με τους Αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Καλλιθέας, Άννα Πασχου, Νέας Σμύρνης, Παναγιώτη Γιατζίδη, και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Γλυφάδας, Λένα Δεναξά” δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.