Kωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο




(UPD) Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, όλα πήγαν καλά! Οι γιατροί που τον εγχείρησαν ενημέρωσαν τους οικείους του ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Το χειρουργείο κράτησε πάνω από 7 ώρες. Ήταν μια λεπτή και δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι. Έξω από το χειρουργείο βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες ο φύλακας άγγελος του παρουσιαστή, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη την οποία συχνά ενημέρωνε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ο βοηθός του χειρουργού για την έκβαση της επέμβασης, έτσι ώστε να μην έχει αγωνία.

Η Εβελίνα, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του συζύγου της, λίγο πριν το δύσκολο χειρουργείο.

Όπως θα δείτε, ο Κωνσταντίνος έχοντας δίπλα του τον γιατρό του χαμογελά και φαίνεται αισιόδοξος. «Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εβελίνα Βαρσάμη.



Η Εβελίνα Βαρσάμη πριν μερικές ημέρες μίλησε στην εφημερίδα On Time για την επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και την υγεία του Κωνσταντίνου. «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Η σύζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή παραμένει αισιόδοξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο, που βλέπει τη δύναμη στα μάτια της και παίρνει και αυτός. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. «Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η Εβελίνα Βαρσάμη.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πηγή: protothema.gr

Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά!!! 💪💪🙏🙏👍

Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.