Καταγγελία της Ομάδας Γυναικών Γλυφάδας (μέλος ΟΓΕ)
Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Γλυφάδας που, για άλλη μια φορά, κατέβασε το πανό που αναρτήσαμε την Πέμπτη 4/3 για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με το οποίο καλούσαμε τις γυναίκες να σπάσουν τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας.

Η Δημοτική Αρχή, που με τη στάση της εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας, προσπαθεί να φιμώσει το δίκαιο αγώνα μας, ώστε να μην ακουστεί η φωνή μας, να μην μάθει ο Γλυφαδιώτικος λαός και οι εργαζόμενες, ότι υπάρχει το Ριζοσπαστικό Γυναικείο Κίνημα.

Η Ομάδα μας, στέλνει μήνυμα σ’ όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, ότι δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε με το συλλογικό αγώνα μας όλα όσα μας ανήκουν, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας.

Όποιες και να είναι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Γλυφάδας, που αποσκοπούν στη φίμωση και αποδυνάμωση μας, δηλώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε πιο δυνατές – πιο μαχητικές να δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Υγεία και ζωή με δικαιώματα!ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ»

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 5.30μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.