Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με υγεία και ασφάλεια στο Κέντρο Μαστού του Metropolitan Hospital




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Κέντρο Μαστού του Metropolitan Hospital, η πρότυπη, ολοκληρωμένη δομή που παρέχει σε κάθε γυναίκα εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας υψηλού επιπέδου, προσφέρει 6 ειδικές προληπτικές εξετάσεις για όλο το μήνα Μάρτιο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να φροντίσουν για την υγεία τους με τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

Από 6/3/2021 έως και 31/3/2021 και μέσα στην απόλυτη ασφάλεια που έχει εξασφαλίσει το Θεραπευτήριο για ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, κάθε ενδιαφερόμενη γυναίκα μπορεί να διαλέξει, με βάση τις ανάγκες της, ανάμεσα σε 6 διαγνωστικές εξετάσεις, που προσφέρονται είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Οι εξετάσεις είναι οι εξής:

  • Υπέρηχος μαστών: 30€
  • Ψηφιακή μαστογραφία: 35€
  • Ψηφιακή μαστογραφία & Τομοσύνθεση: 45€
  • Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστών: 40€
  • Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστών & τομοσύνθεση: 70€
  • Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστών & κλινική εξέταση: 60€

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων και για λόγους ασφαλείας οι εξετάσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού στο 210 48 09 150 & 210 48 09 160.



Σχετικά με το Metropolitan Hospital Μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας, και από το 2001 που ιδρύθηκε, το Metropolitan Hospital έχει καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας ως κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Αξιοποιεί ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον ασθενή. Αναπτύσσει πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες και  διατηρεί συνεργασίες με πρότυπα νοσηλευτικά κέντρα και επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού. Σε ετήσια βάση, περίπου 35.000 ασθενείς νοσηλεύονται στις 300 κλίνες που διαθέτει, ενώ 350.000 ασθενείς περιθάλπονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 ιατρούς και απασχολεί περίπου 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.