Επικοινωνιακή ομάδα “τσίρκο” – Χοντρό κράξιμο στα τρολ του Κωνσταντάτου




Άγριο κράξιμο “έφαγε” το τρολ του Κωνσταντάτου Γιώργος Βασίλειος Πετρίδης, από μέλη της ομάδας ALIMOS, όπου ανέβασε ένα κακοστημένο δημοσίευμα με στόχο να πλήξει τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, επειδή οργάνωσε παρέλαση 21 εφίππων στην πόλη, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η ενόχλησή τους από την κίνηση αυτή αλλά και από την τοποθέτηση της τεράστιας σημαίας που έβαλε ο δήμαρχος στον Υμηττό, ήταν πολύ μεγάλη, γιατί πατριώτης είναι μόνο ένας…ο Κωνσταντάτος.

Οι άλλοι όμως δεν φώναξαν τον Εύρυτο για να κάνει την πόλη τους και τους πολίτες άνω-κάτω και να εισπράξουν τόση αρνητική δημοσιότητα. Γιατί αν οι “μαθητευόμενοι επικοινωνιολόγοι” πιστεύουν ότι κέρδισαν από αυτήν την ιστορία, κάνουν τεράστιο λάθος. Έχασαν πολλούς δημοκράτες ψηφοφόρους που είναι αληθινοί πατριώτες, αλλά τους ενοχλούν οι ακροδεξιές κορώνες.

Η αρχή έγινε με ένα δημοσίευμα σε φιλικό site της δημοτικής αρχής, με τίτλο: Οι πρωτοπορίες του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και “οι άδειοι ντενεκέδες…”. Τους πείραξε πολύ η μεγάλη προβολή στα ΜΜΕ της σημαίας που τοποθετήθηκε από τον δήμο Γλυφάδας, γιατί ο πρώτος που το είχε σκεφτεί ήταν ο Κωνσταντάτος που είχε ντύσει με τη γαλανόλευκη το Δημαρχείο.



“Βλέπουμε πολλές σημαίες να αγκαλιάζουν δημόσια κτίρια σε πολλούς δήμους και θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει και ένα είδος ανταγωνισμού για το ποιος θα βάλει τη… μεγαλύτερη σημαία” έγραψαν

Και όταν έμαθαν για την παρέλαση των εφίππων στη Γλυφάδα έβγαλαν σπυριά.

“Απίστευτο: Άλογα με ιππείς θα καλπάσουν στα στενά της Γλυφάδας”

“Δεν υπολόγισε την τεράστια ταλαιπωρία που θα υποστούν τα ευγενή αυτά ζώα”

“Ας ελπίσουμε ότι το μαρτύριό τους θα διαρκέσει όχι 6 ώρες”

Μόνο γέλιο θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτοί οι αστείοι ισχυρισμοί. Δείτε πως αντέδρασαν οι χρήστες του facebook στην τρολιά:

“Θα γεμίσουν οι δρόμοι σκατα”

“Που τον είδατε ακριβώς τον βασανισμό;”

“ναι βασανιστηκαν τα αλογα …..γιατι στους ιππικους ομιλους δε τα καβαλανε, τα εχουν ξαπλα στον καναπε και τους κανουν μασαζ…..”

“Έλα αηδιες από χαζούς ψυχοπονιαρηδες οικολόγους τις πλακας”

“Επιεικώς άτυχης ο χαρακτηρισμός σου… Από πότε είναι βασανισμός να καβαλάει κάποιος άλογο;… Παρεπιπτόντως, δημοτικές εκλογές θα γίνουν ξανά σε λίγα χρόνια. Άρα ποιος ακριβώς κάνει την ψηφοθηρία;”

“Όταν θέλουμε απλα να κραξουμε αλλα δεν βρίσκουμε σοβαρο λόγο…”

“Τι λένε? Ποιοι έχουν τα σάιτ? Ψυχανωμαλοι?”

“Κανένας βασανισμός! Απλά παρήλασαν τα άλογα! Η υπερβολή στο μεγαλείο της!”

“Βασανισμός είναι το να διαβαζεις την παπάντζα του κάθε μουρλοκακομοίρη”

“Οι ιππείς φροντίζουν πολύ τα άλογα τους. Να πας, εάν ενδιαφέρεσαι, στην Ύδρα και τη Σαντορίνη όπου εκεί όντως κακοποιούνται τα κακομοίρα τα γαϊδουράκια….όχι στη Γλυφάδα και από την ανεση του καναπέ σου”

“Καλά θα περπατησουν δεν θα τα γ@@@σουνε κιόλας”

“Αξιοθαύμαστο πως αυτός ο λαός μπορεί να αμολάμε τόσες περισπούδαστες μπαρούφες! Τι έμεινε; Να κάνουμε σύντροφοι μια διαδήλωση κατά της ιππασίας…αρρώστια, κακομοιριά, ελεεινότητες!”

“Ο παραλληλισμός των αλόγων σε μια παρέλαση, με τα άγρια ζώα στο τσίρκο, θεωρώ ότι είναι -το λιγότερο- ατυχής”

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δήμου Γλυφάδας, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (rapid tests στους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση, μάσκες, αποστάσεις), αλλά και ειδικό πρόγραμμα για την ξεκούραση των αλόγων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.