Δήμος Αλίμου: Δωρεάν rapid test για covid την Καθαρά Δευτέρα




Την Καθαρά Δευτέρα το πρωί (10 πρωί – 3 απόγευμα) ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου, για να κάνει δωρεάν rapid test για covid σε πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα περιμένουν τους πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας (στη γωνία των Λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα).

Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου, ηλικίας 10 ετών και άνω. Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΕΖΟΣ, φορώντας μάσκα.
  2. ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά του. Επίσης, πρέπει να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

Για τη μετακίνηση για το τεστ, στέλνουμε SMS με ΚΩΔΙΚΟ 1.



Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου, για να βάζουν σε σειρά τους πολίτες και να διευκολύνουν τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

Ο Δήμος Αλίμου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται στην πόλη ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, φροντίζοντας για την υγεία των κατοίκων του Αλίμου, όπως επίσης τους Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για πρόληψη κι ενημέρωση των πολιτών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.