Χιλιάδες ευχές για περαστικά στον Ανδρέα Κονδύλη που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19




Ο κορωνοϊός “χτύπησε” και τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός την Τρίτη, 30 Μαρτίου, όταν έκανε το επαναληπτικό τεστ, στο Δημαρχείο. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, τα συμπτώματα είναι, προς το παρόν, ήπιας μορφής. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας των 14 ημερών, θα εργάζεται κανονικά από το γραφείο του σπιτιού του, παρακολουθώντας μέσω τηλεδιασκέψεων όλες τις σοβαρές υποθέσεις του δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα.

Από τη στιγμή που το ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα του στο facebook και τα προφίλ του, έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα πολιτών που του εύχονται περαστικά. “Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΓΛΙΤΩΣΑ”



Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο κορωνοϊός βρήκε τρόπο και με “τσάκωσε”. Σε ένα από τα συχνά τεστ που κάνω, εχθές διαγνώστηκα με covid-19. Το καλό είναι ότι τα “ιικά φορτία” είναι μικρά και συνεπώς η ασθένεια είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αρκετά ήπια.Εξυπακούεται ότι είμαι ήδη από εχθές σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να προστατεύσω κάθε συμπολίτη μου από τη μετάδοση του ιού, όπως εξάλλου προβλέπουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.Φροντίζω ήδη, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη χρήση της τεχνολογίας, να μην μείνει πίσω καμία από τις υποθέσεις του Δήμου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τα ραντεβού μου που θα αναβληθούν (ή θα γίνουν μέσω τηλε-διάσκεψης). Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας. Τηρώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΓΛΙΤΩΣΑ” Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο…

Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονδύλης στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.