Αργυρούπολη – Αποκλειστικό: Αστυνομικοί «μαϊμού» ξυλοκόπησαν ανήλικο γιατί πίστευαν ότι βανδάλισε την τοιχογραφία του Εύρυτου
Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή, στην Αργυρούπολη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, το Notia.gr.

Δύο άτομα που εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοί, επιτέθηκαν σε δύο ανήλικα αδέλφια, την ώρα που κατέβαιναν από το λεωφορείο, τους “κατηγόρησαν” ότι είχαν βανδαλίσει την τοιχογραφία του Εύρυτου και όταν εκείνα αρνήθηκαν ότι έχουν σχέση και ζήτησαν να τους δείξουν ταυτότητες που να αποδεικνύουν ότι πράγματι είναι αστυνομικοί, το ένα παιδί δέχτηκε επίθεση με γροθιές.Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τα δύο ανήλικα αδέλφια συνοδευόμενα από τον πατέρα τους, υπέβαλαν μήνυση.

Ο ένας από τους δύο δράστες ηλικίας 50 ετών συνελήφθη, ενώ ο άλλος που φέρεται ότι γρονθοκόπησε τον ένα αδελφό, δεν έχει εντοπιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Με ποιο δικαίωμα τα δύο αυτά άτομα παρακολούθησαν τα ανήλικα αδέλφια, μετά την πορεία; (δεν προκύπτει ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε αυτή)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Notia.gr, ο 50χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοικος Αργυρούπολης και φέρεται ότι ανήκει σε γνωστή «ομάδα επιτήρησης» που είχε εμφανιστεί σε παρέλαση του δήμου, κατέθεσε στην αστυνομία ότι βρισκόταν με το άλλο άτομο, στην πόλη, χωρίς την υπόδειξη κανενός, για να προστατεύσουν από βανδαλισμούς την τοιχογραφία του Εύρυτου, μετά την πορεία της Κυριακής.

Τα δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, ήταν μέσα στο λεωφορείο και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Όταν κατέβηκαν, επί της λεωφόρου Κύπρου, τους πλησίασαν δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε ένα κόκκινο παλιό αυτοκίνητο.

  • “Εσείς μουτζουρώσατε τις ζωγραφιές με τους ήρωες του 1821”, τους ρώτησαν
  • “Δεν έχουμε καμία σχέση, εσείς ποιοι είστε”, ρώτησαν τα παιδιά
  • “Αστυνομικοί”, απάντησαν εκείνοι
  • “Δείξτε μας τις ταυτότητες” είπαν τα αδέλφια βλέποντας ότι επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο που τίποτα δεν θύμιζε αυτοκίνητο αστυνομικών

Αμέσως ο ένας αδελφός δέχτηκε επίθεση με μπουνιές. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν αλλά είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.