Άλιμος: “Σαμποτάρουν το κοιμητήριο”




Προκειμένου να χτυπήσουν τον Κονδύλη, δεν διστάζουν να “σαμποτάρουν” την προσπάθεια να αποκτήσει ο Άλιμος κοιμητήριο.

Ενώ, μάλιστα, το είχαν ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι Ορφανός-Τσαμήτας “ένωσαν” τις δυνάμεις τους με το “Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι” και δημιούργησαν πρωτοβουλία για να μην γίνει το Κοιμητήριο στον Υμηττό, όπως έχει πετύχει ο Δήμαρχος Αλίμου ήδη να δρομολογείται, αλλά να γίνει (λένε) μέσα στην Επένδυση του Ελληνικού, που ήδη έχουν κοπεί οικόπεδα!

Δυστυχώς αυτοί οι κύριοι ζήτησαν την ψήφο των Αλιμιωτών που δεν έχουν που να θάψουν τους ανθρώπους τους, τους πούλησαν και τώρα λένε όχι στη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη, γιατί είναι ευαίσθητοι και δεν θέλουν να κάνουν κακό στους κατοίκους της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, με μία μοναδική “κωλοτούμπα” το δίδυμο Ορφανού-Τσαμήτα, που είχε ψηφίσει τη δημιουργία Κοιμητηρίου στον Υμηττό, τελικά στρέφεται κατά της λύσης αυτής, γιατί επικαλούνται τις αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων της Ηλιούπολης.



Μαζί με την Ελένη Μπελιά, που πλέον ηγείται ξανά του “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι” (αφού “διέγραψαν” τον επικεφαλής τους Κώστα Χαρίτο) έφτιαξαν “Επιτροπή Αγώνα” για να μην γίνει το Κοιμητήριο στον Υμηττό (όπως προβλέπει το νέο ΠΔ του Υμηττού), αλλά να διεκδικήσουν καινούρια χωροθέτηση μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο, που πλέον έχει πουληθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ΥΠΕΡ της χωροθέτησης του Κοιμητηρίου για τον Αλιμο στον Υμηττό έχουν ήδη ταχθεί:

  • Το Υπουργείο Περιβάλλοντος
  • Η ΝΔ
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ
  • Το ΚΙΝΑΛ
  • Ο Δήμος Αλίμου.
    Παρόλα αυτά οι Ορφανός-Τσαμήτας-Μπελιά έχουν δημιουργήσει για άλλη μία φορά “συμμαχία” με στόχο να μην γίνει το νεκροταφείο Αλίμου στον Υμηττό, πιστεύοντας ότι έτσι θα κάνουν αντιπολίτευση στον Κονδύλη.
    Μόνο που στην πραγματικότητα κάνουν ‘αντιπολίτευση’ στον Άλιμο, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους πολίτες.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: “Σαμποτάρουν το κοιμητήριο”

  • 20/03/2021 at 6:44 μμ
    Permalink

    Πού ακριβώς στο παλιό αεροδρόμιο; Δίπλα στο Καζίνο; Με θέα θάλασσα ή βουνό;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.