To ευχαριστώ του Κονδύλη στους αντιδημάρχους και τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου




Σε 39 σημεία στην πόλης, η “Μήδεια” ξερίζωσε ολόκληρα δέντρα ή έσπασε μεγάλα κλαδιά από αυτά, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να προκληθούν φθορές σε οχήματα. Ευτυχώς, σε καμία περίπτωση δεν είχαμε τραυματισμό ανθρώπου.

“Η παρέμβασή μας ήταν άμεση” τονίζει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“Τα συνεργεία μας, αιρετοί και υπάλληλοι, έσπευσαν και έχουν ήδη απομακρύνει τους πεσμένους κορμούς και κλαδιά και, μέσα στις επόμενες 2 ώρες, θα έχουν ανταποκριθεί στο σύνολο των περιστατικών.

Αμέσως μετά θα ρίξουμε ξανά αλάτι στους δρόμους, καθώς περιμένουμε απόψε και δεύτερο κύμα έντονης χιονόπτωσης, ενώ και η αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε κανονικά σχεδόν σε όλη την πόλη, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.



Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους Αντιδημάρχους και τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου που βρίσκονται από το πρωί στο κρύο και δίνουμε μαζί τη “μάχη” της πολιτικής προστασίας, για την ασφάλεια και την καλή λειτουργία της πόλης μας. Τους ευχαριστώ πολύ που δεν έκατσαν στη ζεστασιά του σπιτιού τους, δεν βγήκαν να παίξουν στο χιόνι με την οικογένειά τους, αλλά είναι από εχθές το βράδυ διαρκώς “επί των επάλξεων”, παρά την κούραση και τις αντιξοότητες, και φροντίζουν να δίνουμε διαρκώς λύσεις”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.