Θρίλερ στον χιονισμένο Υμηττό: Βρέθηκε σώος και ο τρίτος 15χρονος




Τέλος στο θρίλερ με τον τρίτο 15χρονο της παρέας από την Ηλιούπολη, που είχε χαθεί στον Υμηττό. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας στο Κορωπί. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί εντοπίστηκε από δύο κυνηγούς σε καταφύγιο στη θέση Σέσι. Νωρίτερα είχαν βρεθεί στον Καρέα οι δύο φίλοι του.

Τα τρία αγόρια είχαν φύγει από τα σπίτια τους για να πάνε να δουν τα χιόνια στο βουνό, αλλά δεν επέστρεψαν το μεσημέρι. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής και εθελοντών, ενώ η αγωνία άρχισε να κορυφώνεται μόλις έπεσε το σκοτάδι.

Τους αναζήτησαν στο στίγμα του τηλεφώνου που πήραν από το 112 αλλά όταν πήγαν στο σημείο, στη θέση Λιοντάρι στην Κάντζα, δεν τους βρήκαν. Τελικά εντοπίστηκαν οι δύο 15χρονοι στις 20:30 στα πρώτα σπίτια του Καρέα, φανερά καταβεβλημένοι από την περιπέτεια που έζησαν. Εκεί οι διασώστες έμαθαν ότι υπήρχε και τρίτος στην παρέα. Τα παιδιά τους είπαν ότι είχε φύγει πολύ νωρίτερα για να επιστρέψει στο σπίτι του. Επικοινώνησαν με τη μητέρα του η οποία τους είπε ότι δεν έχει γυρίσει και έτσι άρχισε η αναζήτηση.

Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατούσε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, ενώ oι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές.



Αντιδήμαρχος Δημoτικής Αστυνομίας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Παναγιώτης Κόκλας: “Βρέθηκαν τα δύο παιδιά που είχαν χαθεί από το μεσημέρι. Είναι καλά στην υγεία τους, μιλήσαμε μαζί τους”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.