Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης (3/2/2021)
Αντιδράσεις για την μετατροπή του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης σε Κέντρο Εμβολιασμού

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που πήραν τα σωματεία και οι φορείς της Ηλιούπολης για τη διεκδίκηση της στελέχωσης και λειτουργίας των ιατρείων του ΚΥ της πόλης, πραγματοποίησαν συνάντηση τη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με το δήμαρχο της πόλης κο Χατζηδάκη ΖΗΤΩΝΤΑΣ τη σύγκλιση ΑΜΕΣΑ δημοτικού συμβούλιου και την ενημέρωση του λαού της πόλης.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Επίσης τη ίδια μέρα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Υγείας ζητώντας να συναντήσουν τον υπουργό για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το ΚΥ Ηλιούπολης και να του καταθέσουν υπόμνημα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αντιμετώπισαν την αδιαφορία και την αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Επιβεβαιώνεται και με αυτές τις παρεμβάσεις ότι: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ Όλοι και όλες τη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 1.00 το μεσημέρι) έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης, (παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας). Σωματειο Εργαζομενων στο Δημο Ηλιουπολης – Συλλογος Εκπαιδευτικων Ηλιουπολης «Μ. Παπαμαυρος» – Συνδικατο οικοδομων Ηλιουπολης – Ενωση ΕΒΕ Ηλιουπολης – Σωματειο συντ/χων ΙΚΑ «Ηλιουπολης Δαφνης Υμητου» – Σωματειο Συνταξιουχων ΟΑΕΕ – Συνδεσμος συνταξιουχων ΔΥ Αθηνας – Ενωση γονεων & κηδεμονων Ηλιουπολης – Συλλογος γυναικων Ηλιουπολης – Συλλογοσ «Αγγ. Σικελιανος» – ΚΙνηση Πολιτων Ηλιουπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.