Στη “φάκα” έπεσε ο “ποντικός” με την …ομπρέλα του Ελ. Βενιζέλος (VIDEO)




Προφυλακίστηκε ο Αλγερινός κλέφτης με την …ομπρέλα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” να αρπάζει αποσκευές από ταξιδιώτες.

Η δράση του καταγράφηκε τόσο σε βίντεο του κλειστού κυκλώματος επιτήρησης, όσο και σε φωτογραφίες από τους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο άρπαζε αποσκευές χρησιμοποιώντας την ομπρέλα του, και το Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΑ σχετικά με την σύλληψή του. Πηγή: astinomiko.gr

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 19-2-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, αλλοδαπός, για κλοπές στο χώρο του Αεροδρομίου.



Λίγο νωρίτερα, εξωτερικά του χώρου αναχωρήσεων είχε αφαιρέσει από ημεδαπή το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, αστυνομική ταυτότητα και τραπεζική κάρτα και εντός της αίθουσας αναχωρήσεων είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τσάντα αλλοδαπής.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα την 17-2-2021 είχε αφαιρέσει τσάντα ημεδαπού που περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες, διάφορα έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, είδη ρουχισμού, διαβατήριο, ταυτότητες κλπ.

Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν -3.510- ευρώ, -2.200- δολάρια Η.Π.Α., -140- πέσος Μεξικού καθώς και αποδείξεις αποστολής στο εξωτερικό μεγάλων χρηματικών ποσών.

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.