Περνάει ακόμα και με… ροντέο ο Ολυμπιακός, κάνει το καθήκον της η «Φλου»




Ολοκληρώνεται η φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ με τα 15 εναπομείναντα ζευγάρια. Στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός με προίκα το 4-2 του πρώτου παιχνιδιού δοκιμάζεται από την Αϊντχόφεν, ενώ το «Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπενφίκα (τυπικά γηπεδούχος η αγγλική ομάδα).

Σου προτείνουμε τις κορυφαίες στοιχηματικες με live streaming

847. Μίλαν – Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Χορταστικό το πρώτο ματς, ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε κάποιες πιθανότητες πρόκρισης ισοφαρίζοντας τη Μίλαν σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Η ιταλική ομάδα προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία 0-0, 1-1, αλλιώς θέλει νίκη όπως και οι Σέρβοι (ή ισοπαλία από 3-3 και άνω…).



Δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάντως, οι «ροσονέρι» προέρχονται από 2 σερί ήττες στο Πρωτάθλημα και η κορυφή αποτελεί παρελθόν. Δύσκολα θα εμπλακεί στο ματς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (νιώθει ενοχλήσεις), πιθανόν και 2-3 ακόμα βασικοί. Χωρίς τους τιμωρημένους μπακ Ρόντιτς και στόπερ Μιλούνοβιτς ο Αστέρας, θα βρίσκεται -τουλάχιστον- στον πάγκο ο πολύτιμος εξτρέμ Κάταϊ.

Προγνωστικό: Η άμυνα της Μίλαν εκτίθεται συνεχώς στα τελευταία ματς, ο Ερυθρός μπορεί να βρει δίχτυα, έστω και από στατική φάση, όπως στο πρώτο ματς. Στο 1.90 το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.