Καινούργια πεζοδρόμια και νέες ασφαλτοστρώσεις στη Γλυφάδα

Με όλες τις καιρικές συνθήκες, με ήλιο, χιόνι και βροχή αλλά και με καραντίνα, τα έργα υποδομής στη Γλυφάδα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και η όψη της πόλης αλλάζει καθημερινά. «Περάσαμε σφοδρή κακοκαιρία, περνάμε παρατεταμένο lockdown, όμως ένα είναι βέβαιο: Τα έργα υποδομής στη Γλυφάδα μας συνεχίζονται καθημερινά ! Και με χιόνια και με κρύα και με πανδημία», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Στο Πυρνάρι από σήμερα υλοποιείται μεγάλης εμβέλειας καινούργια ασφαλτόστρωση σε πολλούς δρόμους.
Ήδη ξεκινήσαμε στην οδό Σερρών και συνεχίζουμε αμέσως στην Αρετής και σε πολλούς ακόμα δρόμους για τους οποίους θα σας ενημερώνουμε τις επόμενες μέρες.
Καθημερινά επίσης κατασκευάζουμε καινούργια πεζοδρόμια όπως στη Λαμπράκη δεξιά κατεβαίνοντας προς παραλία αλλά και σε πολλά ακόμα σημεία της πόλης μας για τα οποία θα επανέλθω. Ζητάμε όπως πάντα την κατανόηση των συμπολιτών μας – οδηγών και πεζών – για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης».Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Καινούργια πεζοδρόμια και νέες ασφαλτοστρώσεις στη Γλυφάδα

  • 24/02/2021 at 10:54 μμ
    Permalink

    Μπράβο για τα έργα. Αλλά ενώ κάτι πήγε να ξεκινήσει στην πλατεία απέναντι από την Ευδαπ πάλι σταμάτησε. Και δεν ξεκίνησε από την τουαλέτα των σκύλων. Αλλά έστω και αυτό. Τι πρόβλημα υπάρχει; σαν το γεφύρι της Άρτας κατάντησε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.