Γλυφάδα: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ έσωσε από τις φλόγες ηλικιωμένη και ένα παιδί




Από θαύμα γλίτωσε μία ηλικιωμένη και ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Λαμπράκη στην Γλυφάδα τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες. Αμέσως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε απομακρύνθηκε έγκαιρα μαζί με το παιδί που ήταν στο πίσω κάθισμα.

 Ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε σε παρακείμενο μαγαζί, πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει μόνος του την φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί στα γύρω αυτοκίνητα. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε τόσο η πυροσβεστική όσο και η δημοτική αστυνομία απέκλεισαν τον δρόμο και έσβησαν ολοσχερώς την φωτιά.   

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο. Σε ανάρτηση του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας ανέφερε τα εξής «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική.  Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά !»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.