Δημοσθένης Δόγκας: Το Πανόραμα ξέρει και δεν πρέπει να ξεχνά!




Δείτε την ανάρτηση του Δημοσθένη Δόγκα (Πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ” του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης)

KAΔΟΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΣΤΑ 3Β

Η προμήθεια των κάδων φέρνει λεφτά σε κάποιους ( προσοχη: όχι παρανόμως)… από την άλλη ο σχεδιασμός και η δημιουργία των προβλεπόμενων εσοχών στα πεζοδρόμια σίγουρα είναι σπαζοκεφαλιά αφού δεν υπάρχει παντού το ίδιο πλάτος πεζοδρομίων άρα πρέπει να γίνει ενδελεχής μελέτη για το πως και που πρέπει να γίνουν καθως και ουσιαστική μεγάλη δουλειά (απο τα συνεργεία του Δήμου) για να δημιουργηθούν! Και τα δυο αυτά στάδια χρήσιμα και απαραίτητα αλλά η σειρά που έπρεπε να εφαρμοστούν είναι ανάποδη!

Πρώτα κάνουμε τη μελέτη, μετά τις εσοχές και στο τέλος η προμήθεια και τοποθέτηση των κάδων…γιατί αλλιώς και καδο δεν θα βρίσκουν οι άνθρωποι έξω από τα σπίτια τους αφου θα τραβάνε με τον πρώτο αέρα τον κατήφορο και θα γίνουν ή ατυχήματα ή θα καταστραφούν οι κάδοι..βέβαια αυτό θα απαιτούσε μια συμπληρωματική προμήθεια κάδων προς αντικατάσταση! Ο Δημαρχος πίστεψε ότι θα καλύψει την ουσιαστική απουσία της Δημοτικής Αρχής από το Πανόραμα και τα προβλήματα του όπως κα όλων των προηγούμενων ετών απαξίωσης των Πανοραμιτων συμπολιτών μας από τις προηγούμενες διοικήτικες περιόδους στις οποίες η παράταξη τού με τον ίδιο ως αντιδήμαρχο δεν έκανε τίποτα! Οτι έχει γίνει στο Πανόραμα έχει γίνει από τους ίδιους τους κατοίκους και τον εξωραιστικο σύλλογο τον οποίο φρόντισε να κλείσει με το που εκλέχτηκε! Το Πανόραμα ξέρει και δεν πρέπει να ξεχνά!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.