Διαμαρτυρία – καταγγελία τεσσάρων παρατάξεων του δήμου Γλυφάδας
Με έκπληξη μάθαμε σήμερα από τον υπάλληλο του Δήμου κ. Παναγιώτη Μάστορα ότι, ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του ζήτησε να μη μας συμπεριλάβει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με τηλεδιάσκεψη, ως εκπρόσωποι των παρατάξεων της μειοψηφίας, οι οποίοι κατά το νόμο δικαιούνται να συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις, μετά μάλιστα και από την πρόσκληση της Προέδρου να ορίσουμε εκπροσώπους μας.

    Διαμαρτυρόμαστε για την αυθαίρετη απόφασή σας να μη μας επιτρέψετε να συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 3-2-2021, δημιουργώντας συνθήκες μη νομιμότητας των αποφάσεων της Επιτροπής.

    Καταγγέλουμε την επιχειρούμενη φίμωση των παρατάξεων της μειοψηφίας και την εκ μέρους σας παραβίαση των σχετικών νόμων των κανονισμών λειτουργίας και του Δημοτικού Κώδικα, που αφορούν τα δικαιώματα των δημοτικών συμβούλων και συνιστούν και παράβαση καθήκοντος.

   Δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιων των υπερκείμενων αρχών για τη μη νόμιμη σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής, τη στέρηση του δικαιώματος μας για συμμετοχή στην άνω συνεδρίαση και υην αυθαίρετη απαγόρευση της σύνδεσής μας με τη συνεδρίαση μέσω της τηλεδιάσκεψης.    Παρακαλούμε η παρούσα να πρωτοκολληθεί και να μας αποσταλλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου εντός της ημέρας.

KATAΓΓΕΛΙΑ

1) Στυλιανού Θεοδοσόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα  Γυρίζει Σελίδα»

2) Αναστάσιου Ταστάνη επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα»

3) Γεράσιμου Φιλόπουλου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα – Νέα Αρχή»

4) Αλεξίου Στεφανίδη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας κ. Περικλή Δορκοφίκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.