Αποκλειστικό: Τραγωδία στην Ποσειδώνος – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο νέα παιδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Ζεφύρου, όταν το Smart στο οποίο επέβαιναν, έπεσε με ταχύτητα στη νησίδα (στην διασταύρωση που πάει προς Συγγρού και προς Πειραιά).

Στη συνέχεια βρέθηκε πάνω στις μπάρες και αναποδογύρισε, στην άσφαλτο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ηλικίας 24 και 21 ετών, πετάχτηκαν έξω από το Smart που κυριολεκτικά διαλύθηκε. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο, στο Τζάνειο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11 περίπου το βράδυ, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά, δεν γράφτηκε πουθενά κάτι. Το notia.gr, το φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Το τροχαίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, μάλιστα μία από αυτές βρίσκεται ακριβώς πάνω στη νησίδα.



Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς τον Πειραιά, ενώ ένα δεύτερο Smart στο οποίο επέβαινε φίλος τους και προπορευόταν, έστριψε προς τη λεωφόρο Συγγρού. Ένα ταξί που ακολουθούσε και μπήκε και αυτό στη Συγγρού, είδε το τροχαίο και ειδοποίησε τον φίλο τους, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο.

Σχεδόν αμέσως έφτασαν με τις μοτοσυκλέτες και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συγγενείς τους έχουν ζητήσει από την Τροχαία Καλλιθέας να δουν το βίντεο από τις κάμερες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.