Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Το βίντεο που πρόδωσε τους δράστες




Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τους δύο ανήλικους που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό λίγα λεπτά αμέσως μετά την επίθεση.
Το βίντεο που πρόδωσε τους δράστες
Το νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις των δύο ανηλίκων λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια. Τα πρόσωπά τους καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Τα δύο αδέλφια περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι ψύχραιμα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα, συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και κρατούν αναψυκτικά.

Οι εικόνες αυτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά για τη σύλληψή τους.

«Μας προκάλεσε ο σταθμάρχης»
Οι δύο ανήλικοι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια, ισχυρίζονται ότι ο σταθμάρχης τούς προκάλεσε, δεν έπεισαν όμως τις δικαστικές αρχές, αφού τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη όταν και θα απολογηθούν.



Την ίδια στιγμή η μητέρα τους, με μήνυμά της στο Facebook, πέρασε το δικό της μήνυμα πως βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της.

Συμβουλές από τον ειδικό φρουρό
Ο 26χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, όχι μόνο δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του αλλά ήταν εκείνος που τους έδινε οδηγίες για το πώς θα κινηθούν, χρησιμοποιώντας και κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας.

Ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.