Συνάντηση Κωνσταντάτου με Χρυσοχοΐδη

Συγγραφέας
29 Ιανουαρίου, 2021
1 λεπτό διάβασμα

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τη δράση συμμοριών ανηλίκων και το μαχαίρωμα του 17χρονου σε πλατεία της πόλης.
Ο κ. Κωνσταντάτος μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όπως είχα δεσμευτεί, μετά το μαχαίρωμα ανηλίκου μαθητή μας από συμμορία ανηλίκων που δρα στις γειτονιές μας από άλλες περιοχές, συναντήθηκα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Στη συνάντηση του κατέθεσα όλες τις καταγγελίες και το υλικό που έχω από δεκάδες γονείς, για την δράση συμμοριών στις γειτονιές μας, στα σχολεία και τις πλατείες μας. Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ και τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσω τα ίδια στοιχεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του αλλά και τη διαβεβαίωσή του πως τις επόμενες ημέρες θα λάβουν χώρα εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, από την Ελληνική Αστυνομία ώστε να παταχθεί η δράση αυτών των παραβατικών ομάδων».



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας