Πως η συμμορία με το μαύρο Golf ανατινάζει ΑΤΜ (VIDEO)




Ένα μαύρο Golf με θηριώδη ιπποδύναμη έχει γίνει ο «πονοκέφαλος» των αστυνομικών που περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Μέχρι σήμερα το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κάμερες στα κλειστά κυκλώματα εταιρειών και καταστημάτων που έγιναν στόχοι των επιβατών του, οι οποίοι ανατινάζουν ΑΜΤ τραπεζών και αφαιρούν ολόκληρα χρηματοκιβώτια από επιχειρήσεις.

Το Sputnik φέρνει στο φως σήμερα δύο από αυτά τα βίντεο, στα οποία έχει καταγραφεί το μαύρο αυτοκίνητο την ώρα των διαρρήξεων.

Στο πρώτο έχει καταγραφεί ολόκληρη η επιχείρηση των άγνωστων δραστών, οι οποίοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Μεταμόρφωσης, στις 4:30 τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου.



Στο δεύτερο βίντεο έχει καταγραφεί ένας τσιλιαδόρος της σπείρας, ο οποίος φαίνεται να τοποθετεί έναν κάδο απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το μαύρο αυτοκίνητο, προφανώς για να μην σταματήσει το όχημά του κάποιος κάτοικος της περιοχής, την ώρα που στο εσωτερικό εταιρείας, οι συνεργοί του αφαιρούσαν το χρηματοκιβώτιο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλοπής, οι δράστες με το μαύρο αυτοκίνητο εξαφανίζονται, για να εμφανιστούν οι πρώτοι αστυνομικοί, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί -πιθανότατα από σύστημα συναγερμού- και φαίνονται να ερευνούν το σημείο με φακό.

Τελευταία φορά που αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ήρθαν τετ τα τετ με το μαύρο αυτοκίνητο ήταν στις 23:00 τη Δευτέρα, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Οι ένστολοι το αναγνώρισαν και άρχισαν να το καταδιώκουν, όμως σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο οδηγός του έσβησε τα φώτα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, και χάθηκε στο σκοτάδι! Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.