Ποντάρισμα στην ταλαιπωρία των Παλμέιρας και Ερυθρού Αστέρα




Το πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι του προγράμματος διεξάγεται στη Βραζιλία με το ντέρμπι μίσους Παλμέιρας – Κορίνθιανς.

Μάθε τα πάντα για το stoiximan casino

Παλμέιρας – Κορίνθιανς (19/1 00:00)

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι Παουλίστα στη Βραζιλία. Η Παλμέιρας «ζει και αναπνέει» για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες που θα γίνει στο τέλος του μήνα. Μάλιστα, η μέτρια πορεία της στο πρωτάθλημα το έχουν μετατρέψει σε τρίτη σε σημαντικότητα διοργάνωση, καθώς προηγείται και το Κύπελλο, όπου έχει προκριθεί στον τελικό.



Έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι ξημερώματα Σαββάτου (1-1 με Γκρέμιο εντός), κάτι που σημαίνει πως είχε πρακτικά μόλις δύο μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας για το αποψινό ντέρμπι. Η Κορίνθιανς με το σερί 5-2-0 που «έτρεξε» απέκτησε ελπίδες για να προλάβει τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο τελευταίο της ματς (ξημερώματα Πέμπτης) διέσυρε με 5-0 τη Φλουμινένσε, στέλνοντας μηνύματα. Είχε περισσότερες μέρες για να ετοιμαστεί -και να ξεκουραστεί.

Προγνωστικό: Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα πιθανόν να βγάλει κούραση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Κορίνθιανς μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, το τεσσαράκι του διπλού μας προκαλεί να το ρισκάρουμε.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.