Παραδοσιακή Μπράιτον




Όσο ο Εσπίριτο Σάντο καταφέρνει και κρατάει τη Γουλβς μακριά από περιπέτειες παραμονής, θα θεωρείται επιτυχημένος.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση του pamestoixima εδώ

Όπως αποδεικνύεται η ευρωπαϊκή συμμετοχή πέρυσι των Γουόντερερς αποτέλεσε πυροτέχνημα, μία ευνοϊκή συγκυρία αφού υπάρχουν ανώτερες ομάδες, με πιο ποιοτικά ρόστερ που ξοδεύουν και ορθολογικά τα χρήματά τους. Όχι πώς η Γουλβς δεν έχει καλή ομάδα. Αναλογικά με τα λεφτά, όμως, που δαπάνησε μόνο το περασμένο καλοκαίρι και συγκριτικά με τις πωλήσεις που έκανε μαζεύοντας κάποια πίσω, το δυναμικό της παραμένει σφιχτό και με συγκεκριμένες επιλογές στο rotation.



Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας φτιάξει τη δική του παροικία συμπατριωτών, ζήτησε μεταγραφές τον Ιανουάριο και μάλιστα σχολίασε πως υπάρχει ήδη προγραμματισμός υλοποίησής τους. Καταφέρνει και κρατά τη Γουλβς στη μέση της βαθμολογίας, προσπαθώντας να επικρατήσει συνήθως σε κλειστά ματς. Λογικό είναι πως όταν επιχειρεί να εξασφαλίσει νίκες στο όριο, θα χάνει και παιχνίδια στο όριο. Έτσι εξηγούνται οι λίγες ισοπαλίες (καμία εκτός), οι 6 νίκες και οι 7 ήττες. Ουσιαστικά πορεύεται με μία 11άδα και 3-4 παίκτες από τον πάγκο ο Εσπίριτο Σάντο, όσο Χιμένες και Κάστρο παραμένουν εκτός. Με 15-16 ποδοσφαιριστές στην Premier League, δουλειά δεν μπορεί να γίνει.

Η Μπράιτον έχει περισσότερους; Όχι, φυσικά… Με την Άρσεναλ, ωστόσο, δίχως να παίξει καθόλου ο Γουέλμπεκ και με το αρχικό σχήμα να είναι αλλαγμένο στο μισό, η Άλμπιον υπήρξε ανταγωνιστική. Αδυνατεί να νικήσει εντός, όμως η κουρασμένη Γουλβς αποτελεί, ίσως, τον ιδανικό αντίπαλο για να αρχίσει να στροφάρει στην έδρα της. Συν τοις άλλοις, η παράδοση που έχει με τους Γουόντερερς στην Premier League και οι 7 νίκες σε 10 ματς εκ των οποίων στα 8 δεν δέχτηκε καν γκολ συνηγορούν σε μία ευκαιρία της Μπράιτον για βαθμούς. Δίνεται οριακό φαβορί, αλλά σε εξαιρετική απόδοση οπότε υπάρχει αξία στο σημείο.

Διαβάστε όλες τις αναλύσεις της Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.