Νέα Σμύρνη: “Επαγγέλματα στην Ψηφιακή εποχή του 21ου Αιώνα”
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 17.30 με 19.00 θα πραγματοποιηθεί η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση με θέμα “Επαγγέλματα στην Ψηφιακή εποχή του 21ου Αιώνα” που οργανώνεται από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου της Ευαγγελικής.

Για την συμμετοχή σας συμπληρώσετε τη φόρμα :http://bit.ly/37HuVLL

Εισηγητές :Δεδούσης Γεώργιος, Καθηγητής Μοριακής Γενετικής – Διατροφογενετικής, Αντιπρύτανης Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών

Ασκούνης Δημήτριος, Καθηγητής, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠΚατσούρος Βασίλειος, Διευθυντής Ινστιτούτου Επεξεργασίας Λόγου, Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά.

Βιτάλης Στυλιανός, Μηχανικός Γεωπληροφορικής, Υποψήφιος Διδάκτωρ ΤU Delft.

Υπεύθυνοι οργάνωσης, συντονισμού και επικοινωνίας: Αργύρη Παναγιώτα (M.Sc, M.Ed), Μαθηματικός στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.