Μπενφίκα, ακόμα και με «ήρωα» τον Βλαχοδήμο




Δεύτερος ημιτελικός στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, όπου η περσινή κάτοχος του τροπαίου Μπράγκα κοντράρεται με τη χτυπημένη από τον κορωνοϊό Μπενφίκα.

Όλα όσα θες να μάθεις για την sportingbet

Μπράγκα – Μπενφίκα (21:45)

Ολοκληρώνουμε, όπως και χθες, με τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Νοκ άουτ ματς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο. Η Σπόρτινγκ περιμένει ήδη να μάθει αντίπαλο για τον τελικό του Σαββάτου.



Η Μπράγκα είναι η περσινή κάτοχος του τροπαίου και θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμά της. Βέβαια, σημαντική διαφορά με τότε, είναι πως η διοργάνωση φέτος δεν διεξάγεται στο γήπεδό της, αλλά στην ουδέτερη έδρα της Λεϊρία. Λογικά προλαβαίνει ο πολύ καλός φορ Παουλίνιο, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Η Μπενφίκα ανησύχησε τον κόσμο εχθές ανακοινώνοντας 17 (!) κρούσματα κορωνοϊού, τελικά μόνο τα 5 αφορούν ποδοσφαιριστές. Ο μπακ Γκριμάλδο και ο φορ Βάλντσμιντ είναι οι κυριότερες απώλειες λόγω του ιού, κατά τ’ άλλα θα έχει δυνατή ενδεκάδα και λύσεις στον πάγκο.

Προγνωστικό: Αξιόλογη η φετινή πορεία της Μπράγκα, αλλά όταν φτάνει η ώρα να μιλήσουμε για τρόπαια η Μπενφίκα είναι άλλο μέγεθος. Λόγω των τελευταίων νέων στο εσωτερικό της το διπλό έχει σημειώσει σημαντική άνοδο, αναίτια για εμάς, καθώς ελάχιστα πληγώθηκε η ενδεκάδα της. Θα στηρίξουμε τους «αετούς», επιλέγοντας την πρόκρισή τους σε απόδοση 2.47, κάτι που περιλαμβάνει πως αυτή μπορεί να έρθει και στα πέναλτι, ίσως και με «ήρωα» τον Βλαχοδήμο!

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.