Με τη φόρμα και τη λογική




Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα για να πάρει τη νίκη μέσα στη Γαλλία επί της Βιλερμπάν, αλλά έστω και στην παράταση τα κατάφερε, δίνοντας μας το «διπλό». Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Χίμκι για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Όλα όσα θες να μάθεις για την vistabet

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση στην εποχή του Όντεντ Κάτας, καθώς η πρώτη εμπειρία του Ισραηλινού στον πάγκο της ομάδας ήταν εφιαλτική, με την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ με 100-74. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς δύο από τους βασικούς επιθετικούς πυλώνες του στο σημερινό παιχνίδι, αφού στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, προστέθηκε και αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ με σημαντικές απουσίες εντός και εκτός ρακέτας θα παίξουν και οι Ρώσοι (Σβεντ, Μπούκερ, Τίμα, Μονρό).



Ο παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις απουσίες είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος γενικά δείχνει πολύ ανεβασμένος μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα, ενώ στα δύο παιχνίδια με τον Όντεντ Κάτας στην άκρη του πάγκου, είχε 12 πόντους κόντρα στη «Φενέρ» (με 13 σουτ) και 15 πόντους κόντρα στον Άρη (με 13 σουτ). Περιμένω ότι και σήμερα θα πάρει πολλές προσπάθειες κόντρα σε μια ομάδα που δεν ξέρει τι θα πει… άμυνα και έτσι θα επιβεβαιώσει το Over 9.5 σε απόδοση 1.72.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Euroleague στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.