Κοριτσάκι με κορονοϊό στο 5ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας




Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε μαθήτρια στο 5ο νηπιαγωγείο της πόλης.

Ήδη ανεστάλη η λειτουργία του τμήματος και το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο σχολείο. «Περαστικά στην μικρή μας μαθήτρια. Καλή δύναμη σε όλους», εύχεται ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Με τη δική του μέριμνα και καθοδήγηση και με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, οι ενέργειες είναι άμεσες και λαμβάνονται εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να νιώθουν οι οικογένειες της Γλυφάδας μας απολύτως ασφαλείς. Η προσπάθεια αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού στην πόλη μας είναι έντονη και διαρκής και έχει φέρει αποτελέσματα.

Με όλους τους τρόπους και τα μέσα που διαθέτει, η δημοτική αρχή φροντίζει για το καλύτερο. Το 5ο νηπιαγωγείο Γλυφάδας θα υποδεχθεί αύριο το πρωί τους μαθητές του με όλους τους χώρους του απολυμασμένους και με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Μόνο το τμήμα της μικρής μαθήτριας θα παραμείνει, για προληπτικούς λόγους κλειστό.



Με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, ειδικό συνεργείο πραγματοποίησε ενδελεχή απολύμανση στο 5ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας, όπου παρουσιάστηκε κρούσμα κορονοϊού σε μαθήτρια. Αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια. Κλειστό θα παραμείνει μόνο το τμήμα της μαθήτριας για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.