Γλυφάδα: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή δημοτικού




Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού διαπιστώθηκε χθες σε 10χρονο αγοράκι της Γλυφάδας. Πρόκειται για μαθητή της Ε΄τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου της πόλης. Με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ειδικευμένο συνεργείο έσπευσε αμέσως στη σχολική μονάδα για την απολύμανση. Το σχολείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια, με εξαίρεση το συγκεκριμένο τμήμα της Ε΄τάξης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κατόπιν εντολής των αρμοδίων αρχών.

«Παραμένουμε φυσικά σε πλήρη εγρήγορση και σε διαρκή συνεργασία με τη σχολική κοινότητα και τις αρμόδιες αρχές», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «περαστικά στο μικρό μαθητή και γρήγορη ανάρρωση».

Στέλνοντας και τις δικές του ευχές στο μαθητή, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος και συντονίζει τη διαδικασία απολύμανσης στη σχολική μονάδα, επισημαίνει ότι: “Είμαστε με κάθε τρόπο κοντά στα παιδιά μας, δίπλα στα σχολεία μας. Έχουμε λάβει εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να είναι ασφαλείς όλες οι οικογένειες της Γλυφάδας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.