Eθελοντική Μοτο-Αιμοδοσία στο Παλαιό Φάληρο




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τη MOTORCYCLE EVENTS διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, από 10.00 έως 14.00, Εθελοντική Αιμοδοσία, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ με τη συνδρομή του Νοσοκομείου Παίδων  ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Για την αποφυγή συγκέντρωσης εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, μπορούν να προγραμματισθούν έγκαιρα ραντεβού στο τηλέφωνο: 6957 439986 (9.00 έως 15.00).

Η μετακίνηση των πολιτών για την αιμοδοσία, καλύπτεται από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, με την συμπλήρωση του ειδικού έντυπου μετακίνησης με δήλωση έκτακτης μετακίνησης κατηγορίας Β1 ή στέλνοντας sms στο 13033 με κωδικό 1.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννης Αρκουμάνης, καλούν όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, να ανταποκριθούν στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.



Οι συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες εκτός της ηθικής επιβράβευσης θα πάρουν όλοι δώρα και θα μπουν σε κλήρωση για προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη που θα γίνει στο τέλος της αιμοδοσίας.

Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο του ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ θα έχουν την δυνατότητα να δουν και σε μερικές περιπτώσεις να ακούσουν μερικές από τις ποιο δυνατές και νέες μοτοσυκλέτες της αγοράς.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν σημαντικές εταιρίες του κλάδου δικύκλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.