Επαγγελματίας διαρρήκτης: “Βρε κορόιδα, εσείς δουλεύετε μέρα και νύχτα για 850 ευρώ”
(Γράφει ο Βάιος Σύρρος, αστυνομικός ρεπόρτερ στο Star) Είναι 40 χρονών και τα τελευταία 10 χρόνια, ζει αποκλειστικά και μόνο από τις διαρρήξεις και τις κλοπές. Έχει ρημάξει εκατοντάδες επιχειρήσεις και καταστήματα στο Κορωπί, το Μαρκόπουλο, το Πόρτο Ράφτη, τη Λούτσα και πρόσφατα και πάλι στη Κερατέα. Οι αστυνομικοί τον πιάνουν και τον πάνε κάθε τρεις και λίγο στον εισαγγελέα. Αυτός όμως δηλώνει πάντα μα πάντα ¨τοξικομανής με ψυχολογικά¨ και φυσικά αφήνεται συνεχώς ελεύθερος. Και άντε πάλι απ’ την αρχή, νυχτοκάματο.

Τον πήγαν και σήμερα στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί του Τμήματος Κερατέας, για 7 διαρρήξεις σε καταστήματα και ένα φαρμακείο, που έκανε μόνο την περασμένη Παρασκευή. Κι άλλες 17 διαρρήξεις που ψάχνουν να τον ταυτοποιήσουν για την Αρτέμιδα και τα Σπάτα τις τελευταίες μέρες. Αλλά μαντέψτε, είπε το ίδιο παραμύθι και φυσικά, πριν λίγο και πάλι ελεύθερος! Εκατοντάδες τα θύματα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ η ζημιά. Μόνο εγώ τον έχω κάνει 4 φορές ρεπορτάζ τα τελευταία χρόνια. Κάποια φορά μάλιστα είχε πει στους αστυνομικούς: “Βρε κορόιδα, εσείς δουλεύετε μέρα και νύχτα για 850 ευρώ”.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Εγώ μια νυχτερινή τσάρκα βγαίνω και βγάζω τα χρήματα όλης της χρονιάς!» Έχει, λέει και εξοχικό στο Λαγονήσι, που το μοιράζεται με το αμόρε του. Τώρα θα μου πείτε γιατί κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά… Έλα ντε, έτσι για την τρέλα που έχουν τα παιδιά της αστυνομίας, που τον πιάνουν και τον ξαναπιάνουν και κάθε φορά εισπράττουν την ίδια απογοήτευση, από τη μεγαλοψυχία του νομικού μας πολιτισμού. Γι’ αυτό τα γράφω, απλά για το γ@μότο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.