Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου: Εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο φιλική και λειτουργική για τους κατοίκους
Εφαρμογή μέσω ίντερνετ για να βλέπουν οι δημότες σε πραγματικό χρόνο τα δρομολόγια των λεωφορείων και να πηγαίνουν στις στάσεις, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν, θα αποκτήσει σύντομα η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου.

Τα τρία ολοκαίνουρια λεωφορεία με συστήματα ασφαλείας τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες, κυκλοφορούν από τον περασμένο Σεπτέμβριο στους δρόμους της πόλης και εξυπηρετούν στις μετακινήσεις, τους κατοίκους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν πότε θα περάσουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, έχει αναθέσει την ευθύνη για τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, στον δημοτικό σύμβουλο, Κωνσταντίνο Φαλιέρο, ο οποίος είναι οδηγός στον ΟΑΣΑ και διαθέτει την ανάλογη εμπειρία.

Πρόσφατα βάφτηκε ο χώρος στάθμευσης, στην αφετηρία στο ΜΕΤΡΟ Αλίμου, τοποθετήθηκε χημική τουαλέτα για τους οδηγούς και γράφτηκε στο πίσω μέρος των λεωφορείων “Δημοτική Συγκοινωνία Δήμος Αλίμου”.Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, έχει προβλεφθεί να υπάρχουν έντυπα μέσα στα λεωφορεία που θα αναφέρουν αναλυτικά όλα τα δρομολόγια.

Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μεταξύ τους και με το ΜΕΤΡΟ Αλίμου, με τη χρήση 3 καινούριων μίνι λεωφορείων που έχει αγοράσει ο δήμος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.