Άγιος Δημήτριος: Παραίτηση της δημοτικής συμβούλου, Ελένης Χατζηδημητρίου




Με επιστολή της, στις 13-1-2021, η Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ελένη Χατζηδημητρίου, υπέβαλε την παραίτησή της από το σώμα για σοβαρούς επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους.

Τη θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα καλύψει ο πρώτος επιλαχών στη σειρά εκλογής Δημοτικών Συμβούλων, Ιωάννης Μαθάς, ενώ ως Πρόεδρος του ΟΠΚΑΠ θα οριστεί η Δημοτική Σύμβουλος Όλγα Σιουμπάλα.

Η επιστολή παραίτησης της Ελένης Χατζηδημητρίου

Προς
την Πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου
Κυρία Πρόεδρε,
Τα τελευταία δέκα χρόνια, συµµετέχοντας στα δηµοτικά πράγµατα µε τη δηµοτική κίνηση «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ» µε επικεφαλής τη Μαρία Ανδρούτσου, είχα την ευκαιρία να συµµετάσχω στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο της πόλης και να συµβάλλω και µε τις δικές µου δυνάµεις στη διαρκή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του ∆ήµου Αγίου ∆ηµητρίου.
Και κατά την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και κατά τις περιόδους που εργάστηκα από άλλες θέσεις ευθύνης που µου ανατέθηκαν, προσπάθησα να φανώ αντάξια της εµπιστοσύνης µε την οποία µε περιέβαλαν η ∆ήµαρχος, οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι, αλλά κυρίως οι συµπολίτες µας που µε εξέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο.
∆υστυχώς, σοβαροί και ανυπέρβλητοι επαγγελµατικοί και οικογενειακοί λόγοι, δεν µου επιτρέπουν να συνεχίσω τη θητεία µου ως ∆ηµοτική Σύµβουλος και κατά συνέπεια και ως πρόεδρος του Οργανισµού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, διαθέτοντας το χρόνο και την ενέργεια που απαιτούν οι συγκεκριµένες υποχρεώσεις, ώστε να κάνουν την παρουσία µου αποδοτική και παραγωγική.
Ως εκ τούτου -και είναι µια απόφαση που δεν έλαβα αβασάνιστα, αλλά κατόπιν βαθιάς σκέψης- παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή µου από τη θέση της ∆ηµοτικής Συµβούλου και να προχωρήσετε στην αντικατάστασή µου, σύµφωνα µε όσα ορίζει ο νόµος.
Από τη θητεία µου αυτή, κρατώ ανεξίτηλα στη µνήµη µου, τη συµµετοχή µου ως Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και κυρίως ως Πρόεδρος του ΟΠΚΑΠ, χάρη στα στελέχη και το προσωπικό του οποίου φέραµε σε πέρας δύσκολα και απαιτητικά έργα, όπως ήταν η λειτουργία της κατασκήνωσης και η διοργάνωση των παιχνιδοδιακοπών, εν µέσω πανδηµίας, µε απόλυτη επιτυχία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ∆ήµαρχο και όλες και όλους τις συναδέλφισσες και συναδέλφους για την κατά καιρούς συνεργασία που είχαµε, να σας διαβεβαιώσω ότι θα είµαι παρούσα ως πολίτης στα δηµοτικά δρώµενα και να σας ευχηθώ υγεία και δύναµη για να φέρετε σε πέρας το δύσκολο, αλλά ωραίο έργο, που έχει ανάγκη η πόλη µας.



Καλή χρονιά!
Ελένη Χατζηδηµητρίου

_______________________________________________________________

Η ορκωμοσία του Ιωάννη Μαθά

Τη Δευτέρα 18-1-2021, ενώπιον της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένης Καντζέλη, ορκίστηκε ο Ιωάννης Μαθάς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.