Άγιος Δημήτριος: Η Όλγα Σιουμπάλα νέα Πρόεδρος του Ο.Π.Κ.Α.Π.




Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του σώματος το 2021, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Όλγα Σιουμπάλα, είναι η νέα Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, μετά την παραίτηση της Ελένης Χατζηδημητρίου.

Η Όλγα Σιουμπάλα εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος το 2019 με το συνδυασμό ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Πατέρας της είναι ο Στάθης Σιουμπάλας, από την Κεραμίτσα Θεσπρωτίας και μητέρα της η Παρασκευούλα Καλογιάννη από την Αλόννησο Μαγνησίας. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Ραΐζη και έχουν μία κόρη. Πήγε σχολείο στο 5ο Δημοτικό, 4ο Γυμνάσιο και 2ο Ενιαίο Λύκειο του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Υπήρξε αθλήτρια στο τμήμα ρίψεων του Ο.Φ.Κ.Α. «Οδυσσέας». Από μικρή ηλικία συμμετέχει στη χορευτική ομάδα του συλλόγου Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου «Το Κούγκι», στο οποίο έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. Είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής και από το 2008 διατηρεί επιχείρηση με θαλάσσιες δραστηριότητες. Είναι πτυχιούχος και εν ενεργεία Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πιστοποιημένη Ενεργειακή Επιθεωρήτρια από το Υ.ΠΕ.ΚΑ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε έρευνα και παρουσίασε διάλεξη με θέμα την πολεοδομική εξέλιξη του Δήμου Αγίου Δημητρίου και διπλωματική εργασία η οποία αφορούσε στην ανάπλαση του Ασυρμάτου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.