Τελευταία μέρα για δωρεάν rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο στον Άλιμο




Σήμερα, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για τελευταία ημέρα στην παραλία Aλίμου, διενεργώντας rapid test για κορωνοϊό, με τη μέθοδο drive through (μέσα από το αυτοκίνητο).
Όσοι ενδιαφέρεστε, σπεύσατε μεταξύ 10 π.μ. και 3 μ.μ., λεωφ. Ποσειδώνος και Καλαμακίου.
Στη συνέχεια τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα αποχωρήσουν για άλλες περιοχές της Αττικής, που είναι πιο φορτισμένες επιδημιολογικά από τη Νότια Αθήνα.

Τα τεστ θα γίνονται στο πάρκινγκ της παραλίας Αλίμου (στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην Πεζογέφυρα).
Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου, αλλά και πολίτες από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Αθήνας (ηλικίας 10 ετών και άνω). Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑ (αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο κ.λπ.) και ΟΧΙ ΠΕΖΟΣ. Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, φορώντας βέβαια μάσκα.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ του, την ταυτότητά του και να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
Δεδομένου ότι τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο σημείο για τη διενέργεια τεστ για πολλές ημέρες, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι το επιθυμούν, παρακαλούνται να μην σπεύσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι το πρώτο Σαββατοκύριακο (12-13 Δεκέμβρη), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.
Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου, για να βάζουν σε σειρά τα οχήματα και να διευκολύνουν τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, δεδομένου μάλιστα ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.