Τα “σπάει” η ομάδα του Αλίμου με τα δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητo




Πάνω από 300 άτομα είχαν περάσει μέχρι τις 3 το απόγευμα από τον χώρο που έχει διαμορφωθεί από την δημοτική αρχή του Αλίμου, πάνω στην παραλία. Ο εύκολος τρόπος προσέγγισης, με τις οδηγίες των εργαζομένων του δήμου που βρίσκονται συνεχώς στον χώρο, έχουν καταστήσει την παραλία του Αλίμου σε νούμερο ένα σημείο της Αττικής για όλους τους πολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητό τους.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι κανένα από τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι τώρα ήταν θετικό, ενώ η δράση θα συνεχιστεί όλον τον Δεκέμβριο!

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, λόγω της μεγάλης βαρύτητας της δράσης (σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της παραλιακής, για όλους τους κατοίκους της νότιας Αθήνας και για όσες ημέρες χρειαστεί), επισκέφθηκε ο ίδιος τον χώρο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε:
“Περιμένουμε όλους τους κατοίκους της Νότιας Αθήνας, κάθε μέρα, από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ. να έρθουν εδώ στον ειδικό χώρο που έχουμε ορίσει για να κάνουν δωρεάν rapid test, μέσα σε λίγα λεπτά.



Να θυμίσουμε ότι για όλη την οργάνωση που βγάζει “ασπροπρόσωπο” τον δήμο Αλίμου σε όλη την Ελλάδα, υπεύθυνοι είναι οι αντιδήμαρχοι, Αναστασία Σιμητροπούλου και Αρτέμης Καραμολέγκος, οι οποίοι με την καθοδήγηση του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν τους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ με τις ενέργειες τους για την αποτελεσματικότητα της δράσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.