Παλαιό Φάληρο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος λόγω έργων κατασκευής της πεζογέφυρας




Λόγω των εν εξελίξει έργων της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Αφροδίτης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, θα υπάρξει κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, με σταδιακό περιορισμό του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο από τρεις (3) σε δύο (2) και συγκεκριμένα 30μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Κρόνου μέχρι τη συμβολή με την οδό Ναϊάδων .

Λόγω των συγκεκριμένων εργασιών, εφιστάται η προσοχή οδηγών και πεζών και καθορίζεται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο ανώτατο όριο ταχύτητας 40χιλ/ώρα καθώς και η απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα από Γλυφάδα προς Αθήνα-Πειραιά.

Παράλληλα αποφασίζεται η υποχρεωτική πορεία αριστερά, προς τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, των οχημάτων που κινούνται στην οδό Κρόνου, με κατεύθυνση προς τη Λ. Ποσειδώνος.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν από 8/12/2020, για χρονικό διάστημα 40 ημερών και φυσικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών στο σημείο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.