Παλαιό Φάληρο: Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ!




Το άναμμα του Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς έχει γίνει πλέον θεσμός στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για μία δράση που ξεκίνησε, τα τελευταία χρόνια, από τα παιδιά και σήμερα, μικροί και μεγάλοι, την περιμένουν με χαρά.

Τα Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη γιορτή, μια γιορτή για να κάνουμε όνειρα και ευχές. Ας μην επιτρέψουμε στην πανδημία να στερήσει από εμάς την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανάψει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, για ακόμα μία φορά, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, σύμφωνα με τις οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του covid-19,όπως αυτές θα ισχύουν την ημέρα εκείνη.

Καθ΄όλη την διάρκεια των εορτών και ώρες 11:00-13:00 & 17:00-19:00,θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, ανά 2 άτομα, να προσφέρετε τα τρόφιμά σας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας και να το στολίσετε με την αγάπη σας καιτην ευχή σας. Οι εθελοντές μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, για την προστασία όλων μας.



Ο Δήμος μας ακόμα και σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν να έρθουμε κοντά, συνεχίζει την αλυσίδα αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας. Και η πιο μικρή προσφορά είναι μεγάλη! Με μάσκα, απολυμαντικό, αλλά πάνω από όλα με μάτια καλοσυνάτα που δεν κρύβει καμία μάσκα, θα χαρίσουμε στους συμπολίτες μας το χαμόγελο και την πίστη στο θαύμα των Χριστουγέννων!

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.