Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών – Τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο Χαλάνδρι Ρεπορτάζ: protothema.gr
Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός πριν από λίγη ώρα στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια. Αγνωστοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του. Σύμφωνα με το vrilissiapress.gr, η περιοχή έχει κατακλυστεί από αστυνομικούς.

Το θύμα, ηλικίας 55 ετών, περίπου στις 3.20 το μεσημέρι περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο, μια BMW, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου, στην οδό Φιλίπου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας.

Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.



Ένοπλη επίθεση σε βάρος άνδρα σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του vrilissiapress.gr, λίγο μετά τις 3.35 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια στη διασταύρωση των οδών Υμηττού και Γράμμου.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνει το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη μας. Ποιο ήταν το θύμα. (Ρεπορτάζ: vrilissiapress.gr)

Οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν τον άνδρα, παλαιό Βριλησσιώτη, γνωστό στις αρχές για διάφορα αδικήματα και κυριολεκτικά τον γάζωσαν μέσα από ένα όχημα μάρκας BMW.

Μάλιστα στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες. Ο άνδρας ήταν πεζός και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επέστρεφε στο σπίτι του.

Μετά την εκτέλεση του άνδρα, οι δράστες διέφυγαν και αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου, κοντά στην οδό 25ης Μαρτίου στα Βριλήσσια, χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο όχημα μάρκας Mini Cooper ως αυτοκίνητο διαφυγής. Το θύμα, ήταν ηλικίας 56 ετών και κάτοικος Βριλησσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Επίσης, θεωρείται ότι στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης «τραπεζίτη» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80 στην Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με το zougla.gr, tο θύμα, ηλικίας 56 ετών όπως έγινε γνωστό, ήταν γνώριμο στις Αρχές. Πρόκειται για τον Δ.Κ. ο οποίος στην πιάτσα είχε το παρατσούκλι “ΚΑΠΕΣ”.  Aστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Επίσης τονίζουν πως ο 56χρονος  ήταν κάτοικος Βριλησσίων και φέρεται να έχει εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας αλλά και σε εκβιασμούς. Μάλιστα το όνομά του αναφέρεται και στη γνωστή δικογραφία της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός είπε στο zougla.gr πως το θύμα υπήρξε στενός συνεργάτης  του γνωστού εισπράκτορα της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.