Κέρκυρα: Θάνατος 14χρονου σε δρόμο – καρμανιόλα
Για δρόμο – καρμανιόλα, ειδικά τις βραδινές ώρες και σε σημεία, που διακόπτεται η λειτουργία των προβολέων φωτισμού κάνουν λόγο κάτοικοι αλλά και άνδρες της Τροχαίας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός 14χρονου παιδιού, που –σύμφωνα με πληροφορίες- επέστρεφε σπίτι του στο αραιοκατοικημένο προάστιο των Αλυκών της Κέρκυρας.

.Το απίστευτο δυστύχημα συνέβη στην Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας στις 8.30 περίπου το βράδυ, όταν το παιδί παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο σε σημείο, που εδώ και εβδομάδες δεν λειτουργούν τα φώτα της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα η ορατότητα ειδικά τις βραδινές ώρες λόγω και της υγρασίας να περιορίζεται.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν διέκρινε, όπως όλα δείχνουν, το 14χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα να το παρασύρει τραυματίζοντάς το θανάσιμα, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο. Οδηγοί αλλά και στελέχη της Τροχαίας κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, ειδικά το βράδυ λόγω της εδώ και εβδομάδες μη λειτουργίας του οδικού φωτισμού, στο οποίο συχνά πεζοί επιχειρούν να το διασχίσουν, αν και η διάβαση και οι φωτεινοί σηματοδότες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Στο συγκεκριμένο σημείο πολλές φορές οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ στο μήκος της εθνικής οδού σε μήκος περίπου 10 χιλιομέτρων, δεν είναι λίγα τα θανατηφόρα δυστυχήματα, που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες, παρά τις βελτιώσεις στις υποδομές και τα διαζώματα καθώς και τα έργα που έχουν γίνει…Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης/ert.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.