Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης




O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 63η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ. Βενιζέλου 112 την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρες 09.00 έως 13.00. Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών, η ενεργή συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

“Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα, αλλά και για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές” αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου

” Σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό του Α.Μ.Κ.Α σας. Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του Κορωνοϊού, για την αποφυγή συγκέντρωσης πολιτών και τον περιορισμό της αναμονής, πρέπει κατά προτίμηση να κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα 2109970044 και 2109970148, εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 11:00″.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.