Έλλειψη ανθρωπιάς ανέδειξε η αυτοκτονία στο Κερατσίνι




Σοκ στην ανθρωπιά των μόνιμων κατοίκων μιας γειτονιάς στο Κερατσίνι προκάλεσε χθες η αυτοκτονία ενός 37χρονου Γεωργιανού που κρεμάστηκε στο κοντινό τους πάρκο, όχι τόσο από αυτό καθαυτό το γεγονός, αλλά από την αδιαφορία που επέδειξε η μεγάλη πλειονότητα όσων έτυχε να περνούν από εκεί και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε γύρω στις 8 το βράδυ κι όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήγαν στην συμβολή των οδών Σπάρτης και Αγίου Όρους βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα ενός άνδρα που ακόμη κρεμόταν από ένα δέντρο του πάρκου. Κοντά του υπήρχε δυο σακούλες, η μία από σούπερ μάρκετ κι η άλλη από φαρμακείο της Αθήνας με φάρμακα και φυσιολογικούς ορούς και από τα στοιχεία που άντλησαν από αυτές άρχισαν να αναζητούν την ταυτότητά του.

Ως όφειλαν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να διενεργηθεί η προβλεπόμενη νεκροψία και νεκροτομή. Το ασθενοφόρο όμως -αφού το περιστατικό δεν ήταν επείγον- άργησε να φτάσει με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλθηκε στην «Εφ.Συν», να εκτυλιχθούν σκηνές που συγκλόνισαν τους κατοίκους της γειτονιάς που είχαν την ατυχία να τις παρακολούθησαν.

Όλη αυτή την ώρα οι περισσότεροι περαστικοί που διέρχονταν από την περιοχή κοιτούσαν αδιάφορα και συνέχιζαν ατάραχα τον δρόμο τους, πάρκαραν και ξεπάρκαραν τα αυτοκίνητά τους σα να μην έχει συμβεί δίπλα τους μια τραγωδία, ενώ υπήρχαν και ορισμένοι που θεώρησαν ότι επρόκειτο για καλλιτεχνικό δρώμενο!



Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοχειρία και τα κίνητρά της ερευνώντο ως και τώρα. Ο άνδρας που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, όπως έμαθαν, ήταν ένας 37χρονος μετανάστης από τη Γεωργία και αναζητούνταν ομοεθνής του και άτομα που τον γνώριζαν.

Το μυστήριο όσον αφορά την αυτοκτονία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, αργά ή γρήγορα θα λυθεί. Αυτό που πιθανότατα θα μείνει σε όλους αναπάντητο είναι οι αντιδράσεις της πλειονότητας των περαστικών. Mάνος Τσαλδάρης/efsyn.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.