Δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό, στο Κέντρο Υγείας Γλυφάδας
Ο δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε απέναντι από το Κέντρο Υγείας (Κύπρου και Πανδώρας) έναν οικίσκο όπου καθημερινά (08:00 – 13:00) θα γίνονται δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό, ενώ θα λειτουργήσει και ως εμβολιαστικό κέντρο όταν έρθουν στην Ελλάδα τα εμβόλια. Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου:

“Γνωρίζουμε καλά ότι πολλοί είναι εκείνοι καθημερινά που επιθυμούν να κάνουν ένα rapid test για τον κορονοϊό. Γνωρίζουμε επίσης την ανάγκη που υπάρχει να προχωρήσει ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό, από τον Ιανουάριο, σωστά και οργανωμένα.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Βάλαμε τα δυνατά μας να απαντήσουμε και στις δύο αγωνίες: Το αποτέλεσμα είναι ο κινητός οικίσκος που βλέπετε ! Ένα συνολικό περιβάλλον ανοιχτό και ασφαλές αλλά και όμορφο, μοντέρνο, νοικοκυρεμένο. Τον τοποθετήσαμε στη γωνία Κύπρου και Πανδώρας, απέναντι από το Κέντρο Υγείας του Δήμου Γλυφάδας. Εκεί θα γίνονται καθημερινά (ώρες 08:00 – 13:00) rapid test για τον κορονοϊό, δωρεάν, για όλους όσοι το επιθυμούν, από το προσωπικό του κέντρου υγείας. Ήδη η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Υγείας.

Εκεί θα είναι υποστηρικτικά ο οικίσκος – για όσο χρειαστεί – και για το εμβολιαστικό κέντρο (ένα από τα 1.018 στη χώρα), όταν με το καλό ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί. Rapid tests χωρίς χρέωση λοιπόν καθημερινά στο Δήμο μας και εμβολιαστικό κέντρο, όταν με το καλό όλα είναι έτοιμα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία και την συνολική τους προσπάθεια την διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γλυφάδας. Θα συνεχίσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο να υποστηρίζουμε το πολύτιμο έργο τους. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.