Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού στο Μοσχάτο
Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού θα διενεργηθούν στο Μοσχάτο από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, έξω από το 3ο Δημοτικό Μοσχάτου (Πίνδου & Θερμοπυλών).

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε επιβάτες αυτοκινήτων (drive through) και όχι σε πεζούς, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.Για τον συγκεκριμένο σκοπό επιτρέπονται εντός του οχήματος έως τρία (3) άτομα, κατά προτίμηση μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος διαρκεί 2 λεπτά και οι απαντήσεις θα αποστέλλονται με sms την ίδια μέρα.Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είχε αιτηθεί στον Ε.Ο.Δ.Υ. τη διενέργεια rapid tests για όλους τους δημότες της πόλης. Έτσι, μετά τον Ταύρο, θα πραγματοποιηθούν δωρέαν tests και στην Κοινότητα Μοσχάτου. Εφαρμόζουμε προληπτικά μέτρα κατά του Covid-19, δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.