Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Δωρεάν rapid tests COVID-19
Λόγω της εντατικοποίησης των ελέγχων από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, αναβάλλεται η διενέργεια rapid tests Covid-19 με τη μέθοδο Drive Through την Πέμπτη 24/12, δεύτερη ημέρα της προγραμματισμένης δράσης στο Παλαιό Φάληρο.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη 23/12, και ώρες 10:00-15:00 στο παρκινγκ του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝΟι έλεγχοι θα διεξαχθούν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποκλειστικά και μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, ηλεκτρικό πατίνι κ.λπ.) και όχι σε πεζούς. 

Στα οχήματα θα επιβαίνουν έως τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα (10) ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τέστ, θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό). Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.      

Η πρόσβαση και η κίνηση των οχημάτων στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν.

Σύσταση : Όσοι δημότες δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ παρακαλούνται να αποφύγουν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες ενώ η βιολογική Λαϊκή Αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.