Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Παράταση στις αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
 O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ενημερώνει τους πολίτες ότι δίδεται χρονική παράταση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων ένταξης στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των ευπαθών ομάδων και την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, η Διοίκηση και η Διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη συνθήκη  που έχει προκληθεί από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, παρατείνει την υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως υποβάλλουν την αίτηση ένταξης  ηλεκτρονικά με την ταυτόχρονη επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] ή εναλλακτικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας, Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργυρούπολη, (1ος όροφος) με την επισήμανση Αίτηση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υπογράφουν την αίτηση και να επισυνάπτουν το σύνολο των δικαιολογητικών αλλιώς η αίτηση θα απορρίπτεται.

Πληροφορίες:

213 2026098/210 9925607 Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ. Μάτσκα

213 2026090 Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας, κ. Φωτίου

Ακολουθούν το έντυπο της αίτησης και των απαραίτητων συνοδευτικών δικαιολογητικών 

ΑΙΤΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.